Merdiven Asansörleri Hayatı Kolaylaştırıyor

Merdiven Asansörleri Hayatı Kolaylaştırıyor

Katlar Arasında Geçiş Çok Kolay

Engelliler için özel olarak üretilen merdiven asansörleri merdiven basamaklarının üzerinde kurulan portatif araçlardır. istendiğinde Profesyoneller tarafından sökülerek farklı bir alana monte edilebilirler. Bu nedenle bir kez satın aldığınız merdiven asansörünü ömür boyu Dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Emniyet Kemerli Özel Sistemler

Çok önemli bir protez görevi gören en merdiven asansörleri ile katlar arasındaki geçiş için birkaç saniye içerisinde, herhangi bir efor sarf edilmeden ulaşılması sağlanır. Sadece engelliler değil, yaşlılar, hareket kısıtlaması olan insanlar için de rahatlık ve konfor sağlayan merdiven asansörleri farklı yapılarda üretebilirler. Merdivenlerin tipine göre özelleştirilebilen asansörlerin montajı son derece kolaydır. Birkaç saat içerisinde evinize bir merdiven asansörü kurdurarak kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun

Merdiven asansörlerinin üzerinde bulunan emniyet kemeri herhangi bir problem yaşamadan katlar arasındaki geçişi mümkün kılar. Merdiven asansörleri sadece ev içlerinde değil, dış mekanlarda da kullanılabilirler. Merdiven asansörleri farklı ihtiyaçlara göre farklı tiplerde üretilebilir. Bunlar hidrolik vidalı, açık tip yarım kabin engelli asansörleri, yarım kabin engelli asansörleri, dikey tip standart kat asansörü şeklindedir. İnsanların maddi durumuna göre tercih edebilecekleri asansörler çok az yer kapladıkları için büyük küçük demeden tüm evlerde rahatlıkla kullanılabilirler. Bazı merdiven asansör modelleri havuzların içerisinde de rahatlıkla kullanılabilir. Bu sayede engelliler veya hareket kısıtlaması olanlar havuzlara giriş çıkışlarda herhangi bir sorun yaşamazlar.